Hívjon a +36 (70) 309-1597 telefonszámon · vagy írjon az info@yachtsman.hu címre.

Vitorlás élmények

Vitorlás élmények Balatonon

Vállaljuk egy, vagy akár többnapos rendezvények, csapatépitő tréningek, vitorlásversenyek szervezését, ill. teljes körű lebonyolítását
Vitorlás csapatépítés

Csapatépítés és vitorlázás

Szeretnéd lenyűgözni üzleti partnereidet, kollégáidat egy felejthetetlen vitorlázással, vagy egy családi, baráti alkalmat szeretnél emlékezetesé tenni?

Vállaljuk egy, vagy akár többnapos rendezvények,vitorlás programok, csapatépítő tréningek, vitorlásversenyek szervezését, ill. teljes körű lebonyolítását – igény esetén akár 6 db szinte teljesen azonos Bavaria hajóval max. 50 fő részére.

Vitorlásbérlés Kapitánnyal

Nincs hajóvezetői engedélyed, de kipróbálnád a vitorlázást?
Béreld ki hajónkat egy profi skiperrel és élvezd gondtalanul a vitorlázás élményét családi, vagy barátai társaságában – legyen szó akár egy egynapos kirándulásról, vagy akár egy többnapos túravitorlázásról.

Néhány vitorlás ötlet

Vitorlás Programok

Egynapos túraajánlat

 • Indulás reggel 9.00-kor Balatonfenyvesről
 • Kb. 3-4. óra vitorlázás után kikötés Badacsonyban, ahol ebéd, borkóstolási lehetőség, ill. 2-3 óra kikapcsolódás vár, majd visszaindulás.
 • Érkezés kb. 18:00 órakor a balatonfenyvesi kikötőbe.

Háromnapos vitorlás kupa

 • Első nap
  Érkezés a délelőtti órákban, majd rövid oktatás a legfontosabb elméleti tudnivalókról a vitorlázással kapcsolatban. Délután kihajózás, gyakorlati oktatás, illetve játékos feladatok a vizen.
 • Második nap
  Túraverseny Fenyves-Badacsony majd Badacsony-Fenyves útvonalon. Ebéd Badacsonyban borkóstolási lehetőséggel.
 • Harmadik nap
  3-4 futamos pályaverseny, majd délután eredményhirdetés, díjkiosztás.

Többnapos rendezvény esetén szállás és étkezési lehetőség a Fenyves Yacht Club Hotel-ben, vagy akár a hajón is megoldható.

Természetesen ez csak egy-két példa a számos programlehetőség közül.