Hívjon a +36 (70) 309-1597 telefonszámon · vagy írjon az info@yachtsman.hu címre.

Fenyves Yacht Club

A Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője
Több, mint 300 hajóhely

Fenyves Yacht Club

Báziskikötő: Fenyves Yacht Club  Balatonfenyves Mária u.1/a

A 2016 tavaszán nyílt Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült modern kikötőkomplexum. A teljesen hullámvédett marinában vízcserélő rendszer biztosítja a tiszta kikötővizet és vízforgatórendszer teszi lehetővé a hajók téli vizentárolását.

A több mint 300 kishajó befogadására alkalmas vitorláscentrum – a beépített csatlakozó rendszernek köszönhetően – az elektromos járművek előtt is nyitva áll. A kikötőbe érkező vendégek kényelmét és minőségi kikapcsolódását egyéb prémium szolgáltatások is segítik, mint a kikötői szálloda és étterem, a drinkbár és bowlingpálya valamint a mólók lábánál találtható Sólya Büfé.

További információért látogasson el a Fenyves Yacht Club weboldalára!

Fenyves Yacht Club honlapja
Fenyves Yacht Club

Hotel Balatonfenyves

Hotel Balatonfenyves – Ismerd meg a Fenyves Yacht Club Hotelt!

A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen nemcsak egy szálloda, hanem egy komplex élményközpont része. A község az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, melyhez szállodánk megépítése is nagyban hozzájárult. A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves legszebb részén található, saját kikötővel és számos programlehetőséggel vár titeket és kedves családotokat is!

 

Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves ellenállhatatlan gasztronómiai kínálattal

A la carte éttermünk, a Perlaki-Pub panorámaterasszal, harmonikus és letisztult ízekkel, a vízparti Sólya Büfénk pedig, streetfood ételekkel várja minden kedves vendégét. A Fenyves Yacht Club olyan hotel Balatonfenyvesen, ahol a széles ételkínálatnak köszönhetően mindenki megtalálja számítását, s kedvenc fogásait káprázatos környezetben fogyaszthatja el.

 

Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves legszebb részén, szórakozási lehetőséggel

Az épület alatt közel 1000 négyzetméteres élményközpont helyezkedik el, amely évszaktól függetlenül aktív és szórakoztató programokat kínál. Hatvan fős multimédiás konferenciatermünk céges rendezvényekre, esküvőkre és csapatépítő tréningekre is kiválóan alkalmas, emellett bowlingpálya, biliárd, darts, klubszoba, drinkbár és étterem is vendégeink rendelkezésére áll. Ezek az egyedülálló szolgáltatások  programlehetőségek, a kényelem és a csodálatos környezet teszi egyedülállóvá a Fenyves Yacht Club Hotelt Balatonfenyvesen.

 

Hotel Balatonfenyves – Pihentető nyugalommal várunk szállodánkban

Az egyedülálló Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves elbűvölő miliőjében foglal helyet; szállodánk 18 darab kétágyas szobával várja kedves vendégeit egész éveben! A saját terasszal, légkondicionálóval, zuhanyzós fürdőszobával, ingyenes WIFI-vel és LED TV-vel felszerelt kétágyas szobáink igény szerint franciaágyassá alakíthatók, így a párok, baráti társaságok és akár kollégák számára számára is kényelmes pihenést ígérnek. A legkisebbeket kültéri játszótér, a nagyobbakat bicikliközpont és vitorlás tanfolyamok is várják. Látogass el Te is a Fenyves Yacht Club Hotelbe Balatonfenyvesen! Szobafoglalásért kattints az alábbi gombra!

További információért látogasson el a Fenyves Yacht Club weboldalára!

Fenyves Yacht Club honlapja

Együttműködő Partnereink